Over ons

Wij werken met een hecht team vakmensen. Ons bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen, waardoor wij flexibel zijn en garant staan voor een goede uitvoering van alle bouwkundige werkzaamheden. Onze passie voor goed en degelijk bouwen is zolang wij bestaan onveranderd gebleven. Niet alleen halen wij daar onze kracht uit, maar we staan er ook om bekend!


Je kunt vertrouwen op kwaliteit en wij komen gemaakte afspraken na. Door onze toewijding aan tevredenheid kunnen wij aan een lange relatie bouwen, die verder reikt dan het moment van oplevering. Aannemingsbedrijf Rijssemus is om die reden al meer dan 25 jaar het adres voor jouw nieuwbouw, renovatie en onderhoudsprojecten!

Wij bouwen duurzaam

Waar mogelijk hanteert Aannemingsbedrijf Rijssemus duurzame bouwmethodes. Dat gaat verder dan enkel het toepassen van duurzame bouwmaterialen. Want duurzaam bouwen betekent ook slim plannen en verantwoord omgaan met restmateriaal.

Aangesloten bij BouwGarant

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven. Al deze bedrijven worden periodiek getoetst en voldoen aan eisen op het gebied van: Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Contact opnemen

Aannemingsbedrijf Rijssemus

Adres

Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

Telefoonnummer

+31 (0)186 66 06 06

E-mailadres

info@rijssemusbouw.nl