Renovatie

Wij hebben een goede reputatie opgebouwd, wanneer het gaat om renovatie- of restauratieprojecten voor de particuliere en utiliteitsector. Zo hebben wij door de jaren vele bijzondere en uitdagende projecten gerealiseerd in alle sectoren van de markt. Enkele voorbeelden van dergelijke projecten zijn, het renoveren van 2500 vierkante meter aan kantoorruimte, het restaureren van een meer dan 200 jaar oude boerderij en de renovatie van een groot schoolgebouw.

 

Aannemingsbedrijf Rijssemus is dus hét adres als het gaat om het verbouwen, renoveren of restaureren van complete objecten.

Daarnaast zijn wij ook zeer sterk in het kleine werk. Het verbouwen van uw badkamer, keuken, etc. nemen wij daarom ook graag voor onze rekening. In de laatst genoemde deelmarkten maakt Rijssemus het verschil door alle werkzaamheden zelf uit te voeren.

Meer met minder bouwen

Meer met minder bouwen/verbouwen is een methode waarbij het creëren van een energiezuinig huis centraal staat. Wonen in een energiezuinig huis is gezonder en erg comfortabel. Met eenvoudige ingrepen zijn er al veel voordelen te behalen. Hierbij valt te denken aan het aanbrengen van dubbel glas, dakisolatie, het dichten van kieren en naden of spouwmuurisolatie. Er zijn talloze manieren te bedenken om via de meer met minder methode uw huis energiezuinig te maken. De afbeelding geeft u een aantal voorbeelden.

 

Wanneer u meer informatie wilt omtrent het creëren van een energiezuinig huis, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij komen bij u langs voor een adviesgesprek, waarin wij u meer kunnen vertellen over de kostenplaats, het verkrijgen van subsidie en de terugverdientijd van uw investering.

Contact opnemen

Aannemingsbedrijf Rijssemus

Adres

Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

Telefoonnummer

+31 (0)186 66 06 06

E-mailadres

info@rijssemusbouw.nl