Wij realiseren jouw aan- of uitbouw

Aannemingsbedrijf Rijssemus is al tientallen jaren hét adres als het gaat om het realiseren van een aanbouw, uitbouw, dakopbouw, dakkapel, serre of overkapping. Wij beschikken over vakmensen met kennis in alle disciplines die voor het te realiseren project nodig zijn. Bij een kennismaking of eventuele offerteaanvraag kunnen wij je direct adviseren over welke manieren van werken het beste aansluiten op jouw wensen en binnen het budget te realiseren zijn. Tijdens het project staan kwaliteit, vakmanschap en overleg op de eerste plaats.

 

Door onze lange en uitgebreide ervaring hebben wij kennis van diverse bouwmethodes en materialen. Wij kunnen je precies adviseren over de voor- en nadelen van de toe te passen middelen. Nadat de opzet in grote lijnen is uitgezet, gaan we over tot het invullen van de details. Aan de hand daarvan kunnen wij een duidelijke en goede aanbieding voor je maken.

3D ontwerpen

Vaak is het lastig in te beelden hoe je woning of bedrijfsruimte na uitbreiding eruit zal gaan zien. Door het maken van 3D ontwerpen kunnen wij je een heel goed beeld geven en krijgt je achteraf geen spijt van bepaalde keuzes. Indien nodig is het ook mogelijk de bouwtekeningen ten aanzien van de vergunningaanvraag door ons te laten maken.

Vergunningen

Het is toegestaan om vergunningsvrij een uitbouw van 4 meter vanuit de bestaande achtergevel te bouwen. Aan deze nieuwe wet zitten alleen wel een aantal haken en ogen waar wij je graag meer over vertellen.


Wanneer er wel een vergunningsplicht zit op de (ver)bouw van jouw woning kunnen wij deze voor je aanvragen.

Contact opnemen

Aannemingsbedrijf Rijssemus

Adres

Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

Telefoonnummer

+31 (0)186 66 06 06

E-mailadres

info@rijssemusbouw.nl