Renovatie

Wij hebben een goede reputatie opgebouwd, wanneer het gaat om renovatie- of restauratieprojecten voor de particuliere en utiliteitsector. Zo hebben wij door de jaren vele bijzondere en uitdagende projecten gerealiseerd in alle sectoren van de markt. Enkele voorbeelden van dergelijke projecten zijn, het renoveren van 2500 vierkante meter aan kantoorruimte, het restaureren van een meer dan 200 jaar oude boerderij en de renovatie van een groot schoolgebouw.

Aannemingsbedrijf Rijssemus is dus hét adres als het gaat om het verbouwen, renoveren of restaureren van complete objecten.

Daarnaast zijn wij ook zeer sterk in het kleine werk. Het verbouwen van uw badkamer, keuken, etc. nemen wij daarom ook graag voor onze rekening. In de laatst genoemde deelmarkten maakt Rijssemus het verschil door alle werkzaamheden zelf uit te voeren.

Meer met minder bouwen

Meer met minder bouwen/verbouwen is een methode waarbij het creëren van een energiezuinig huis centraal staat. Wonen in een energiezuinig huis is gezonder en erg comfortabel. Met eenvoudige ingrepen zijn er al veel voordelen te behalen. Hierbij valt te denken aan het aanbrengen van dubbel glas, dakisolatie, het dichten van kieren en naden of spouwmuurisolatie. Er zijn talloze manieren te bedenken om via de meer met minder methode uw huis energiezuinig te maken. De afbeelding geeft u een aantal voorbeelden.

 

Wanneer u meer informatie wilt omtrent het creëren van een energiezuinig huis, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij komen bij u langs voor een adviesgesprek, waarin wij u meer kunnen vertellen over de kostenplaats, het verkrijgen van subsidie en de terugverdientijd van uw investering.

Renovatie projecten

Zuid-Beijerland
Bungalow
Project
Nieuwerkerk
Villa
Project
Barendrecht
Bungalow
Project
Rotterdam
Katoor
Project
Numansdorp
Herenhuis
Project
Mijnsheerenland
Villa
Project
Rotterdam
Villa
Project
Nieuwendijk
Woonboerderij
Project
Rotterdam
Utiliteit
Project
Zuid-Beijerland
Bungalow
Project
Breda
Schoolgebouw
Project
Rotterdam
Bungalow
Project
Berkenwoude
Woonboerderij
Project
Goudswaard
Woonboerderij
Project

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.


E-mailadres:
info@rijssemusbouw.nl

Telefoonnummer:
+31 (0)186 66 06 06

Adresgegevens:
Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

Naam  *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres  *
Bericht  *
(*) Deze velden zijn verplicht

24 uurs service

Opdrachtgevers kunnen een beroep doen op de 24 uurs service van Aannemingsbedrijf Rijssemus. Wij zijn in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze klanten. U kunt ons dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen benaderen om problemen aan uw pand op te lossen.

Wij zijn ingesteld op een snelle en adequate dienstverlening. Onze voorraadbeheer is er op gericht om altijd te kunnen voorzien in de meest uiteenlopende werkzaamheden. De werkplaats en onze bussen zijn dusdanig ingericht dat wij deze werkzaamheden altijd uit kunnen voeren.

Wanneer u bij calamiteiten contact met ons op neemt, zullen wij vooraf het één en ander met u doornemen, zodat wij precies weten welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Neem voor noodsituaties contact op via 06-47333264 of 06-53489931.

© 2014 Aannemingsbedrijf Rijssemus, alle rechten voorbehouden