Nieuwbouw

Aannemingsbedrijf Rijssemus bouwt op een traditionele manier. Traditionele bouw is vakwerk van de zuiverste soort en dat is precies zoals wij willen werken. Dit houdt in dat wij minimaal gebruik maken van geïndustrialiseerde onderdelen en geen catalogus woningen bouwen. Het voordeel van deze bouwmethode is dat de flexibiliteit in het ontwerp oneindig is.

Daarnaast is uw project uniek. Het plan, de stijl en de materialen zijn allemaal door u zelf te kiezen. De traditionele bouwmethode is soepeler dan de systeembouw en u bent helemaal vrij in het ontwerpen van uw droomproject.

Wanneer u nieuwbouwplannen heeft, kunt u bij Aannemingsbedrijf Rijssemus terecht om uw wensen te realiseren. Wij willen u zoveel mogelijk ontzorgen en bieden u de mogelijkheid om uw wensen en ideeën vanaf het allereerste moment met ons te delen, zodat wij:

 • Onze visie erop los kunnen laten;
 • U kunnen adviseren en samen tot een ontwerp kunnen komen dat aan uw wensen en eisen voldoet;
 • Ervoor kunnen zorgen dat uw wensen bouwtechnisch zeer goed haalbaar zijn;
 • U tijdens de ontwerpfase prijsindicaties van bepaalde keuzes kunnen geven.

U krijgt uiteraard van tevoren een duidelijk inzicht over de prijsverschillen tussen bepaalde keuzes. Wij beschikken over ruime vakkennis en creativiteit om met u een nieuwbouw woning of bedrijfsruimte te ontwerpen dat aan uw kwaliteitsnorm en wensen voldoet. Wanneer alle stukken voor u klaar zijn gemaakt, dienen wij deze in bij uw gemeente. De grote voordelen van deze manier van werken zijn:

 • Vanaf het eerste moment professionele hulp bij het doorlopen van alle stappen;
 • Het werk wordt sneller gerealiseerd;
 • Maximale afstemming ontwerp, constructie en uitvoering;
 • Eén aanspreekpunt voor al deze bouwzaken;
 • Minder kans op meerwerk;
 • Wijzigingen kunnen makkelijk worden doorgevoerd;
 • Lagere bouwkosten.

Is uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen uitleggen waarom deze vorm van samenwerken zoveel voordelen voor u heeft.

Nieuwbouw projecten

Barneveld
Woonboerderij
Project
Zuid-Beijerland
Bedrijfspand
Project
Amersfoort
Fysio / fitness
Project
Zuid-Beijerland
Bungalow
Project

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.


E-mailadres:
info@rijssemusbouw.nl

Telefoonnummer:
+31 (0)186 66 06 06

Adresgegevens:
Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

Naam  *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres  *
Bericht  *
(*) Deze velden zijn verplicht

24 uurs service

Opdrachtgevers kunnen een beroep doen op de 24 uurs service van Aannemingsbedrijf Rijssemus. Wij zijn in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze klanten. U kunt ons dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen benaderen om problemen aan uw pand op te lossen.

Wij zijn ingesteld op een snelle en adequate dienstverlening. Onze voorraadbeheer is er op gericht om altijd te kunnen voorzien in de meest uiteenlopende werkzaamheden. De werkplaats en onze bussen zijn dusdanig ingericht dat wij deze werkzaamheden altijd uit kunnen voeren.

Wanneer u bij calamiteiten contact met ons op neemt, zullen wij vooraf het één en ander met u doornemen, zodat wij precies weten welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Neem voor noodsituaties contact op via 06-47333264 of 06-53489931.

© 2014 Aannemingsbedrijf Rijssemus, alle rechten voorbehouden