Interieur

Ook voor uw interieur bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om maatmeubilair, interieurbetimmeringen of winkelinrichting, het is allemaal mogelijk bij Aannemingsbedrijf Rijssemus. Wij kunnen uw maatmeubel en -interieur ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren. Wij beschikken over een eigen meubelmaker en kunnen op basis van uw wensen en ideeën een exclusief, realiseerbaar en creatief ontwerpconcept maken.

Door onze uitgebreide kennis en kunde zijn wij in staat de meest uiteenlopende maatmeubilair voor u te realiseren, van design tot klassiek.

Interieur projecten

Kasten, meubels en winkelinrichting
Project
Keukens op maat
Project
Open
haarden
Project
Inbouw audio en video
Project

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.


E-mailadres:
info@rijssemusbouw.nl

Telefoonnummer:
+31 (0)186 66 06 06

Adresgegevens:
Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

Naam  *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres  *
Bericht  *
(*) Deze velden zijn verplicht

24 uurs service

Opdrachtgevers kunnen een beroep doen op de 24 uurs service van Aannemingsbedrijf Rijssemus. Wij zijn in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze klanten. U kunt ons dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen benaderen om problemen aan uw pand op te lossen.

Wij zijn ingesteld op een snelle en adequate dienstverlening. Onze voorraadbeheer is er op gericht om altijd te kunnen voorzien in de meest uiteenlopende werkzaamheden. De werkplaats en onze bussen zijn dusdanig ingericht dat wij deze werkzaamheden altijd uit kunnen voeren.

Wanneer u bij calamiteiten contact met ons op neemt, zullen wij vooraf het één en ander met u doornemen, zodat wij precies weten welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Neem voor noodsituaties contact op via 06-47333264 of 06-53489931.

© 2014 Aannemingsbedrijf Rijssemus, alle rechten voorbehouden