Aan- uitbouw

Aannemingsbedrijf Rijssemus is al tientallen jaren hét adres als het gaat om het realiseren van een aanbouw, uitbouw, dakopbouw, dakkapel, serre of overkapping. Wij beschikken over vakmensen met kennis in alle disciplines die voor het te realiseren project nodig zijn. Bij een kennismaking of eventuele offerteaanvraag kunnen wij u direct adviseren over welke manieren van werken het beste aansluiten op uw wensen en binnen uw budget te realiseren zijn. Tijdens het project staan kwaliteit, vakmanschap en overleg met u op de eerste plaats.

Door onze lange en uitgebreide ervaring hebben wij kennis van diverse bouwmethodes en materialen. Wij kunnen u precies adviseren over de voor- en nadelen van de toe te passen middelen. Nadat de opzet in grote lijnen is uitgezet, gaan we over tot het invullen van de details. Aan de hand daarvan kunnen wij een duidelijke en goede aanbieding voor u maken.

3D ontwerpen

Vaak is het lastig in te beelden hoe uw woning of bedrijfsruimte na uitbreiding eruit zal gaan zien. Door het maken van 3D ontwerpen kunnen wij u een heel goed beeld geven en krijgt u achteraf geen spijt van bepaalde keuzes. Indien nodig is het ook mogelijk de bouwtekeningen ten aanzien van de vergunningaanvraag door ons te laten maken.

Vergunningen

Sinds 1 november 2014 is het toegestaan vergunningsvrij een uitbouw van 4 meter vanuit de bestaande achtergevel te bouwen. Aan deze nieuwe wet zitten alleen wel een aantal haken en ogen waar wij u graag meer over vertellen.

Wanneer er wel een vergunningsplicht zit op de (ver)bouw van uw woning kunnen wij deze voor u aanvragen.

Aan- uitbouw projecten

Nieuw-Beijerland
Dijkwoning
Project
Zuid-Beijerland
Herenhuis
Project
Oud-Beijerland
Villa
Project
Rotterdam
Bungalow
Project
Carnisselande
2-onder-1-kap
Project
Zuid-Beijerland
2-onder-1-kap
Project
Zuid-Beijerland
Villa
Project
Zuid-Beijerland
Dijkwoning
Project
Strijen
2-onder-1-kap
Project
Zuid-Beijerland
Vrijstaande woning
Project
Zuid-Beijerland
Hoekwoning
Project
Schiedam
Split Level
Project

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. U kunt ook het contactformulier invullen en versturen. Wij beantwoorden uw e-mail zo spoedig mogelijk.


E-mailadres:
info@rijssemusbouw.nl

Telefoonnummer:
+31 (0)186 66 06 06

Adresgegevens:
Ambachtsstraat 4, 3284 XW Zuid-Beijerland

Naam  *
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres  *
Bericht  *
(*) Deze velden zijn verplicht

24 uurs service

Opdrachtgevers kunnen een beroep doen op de 24 uurs service van Aannemingsbedrijf Rijssemus. Wij zijn in geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze klanten. U kunt ons dus ook in het weekend en tijdens de feestdagen benaderen om problemen aan uw pand op te lossen.

Wij zijn ingesteld op een snelle en adequate dienstverlening. Onze voorraadbeheer is er op gericht om altijd te kunnen voorzien in de meest uiteenlopende werkzaamheden. De werkplaats en onze bussen zijn dusdanig ingericht dat wij deze werkzaamheden altijd uit kunnen voeren.

Wanneer u bij calamiteiten contact met ons op neemt, zullen wij vooraf het één en ander met u doornemen, zodat wij precies weten welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

Neem voor noodsituaties contact op via 06-47333264 of 06-53489931.

© 2014 Aannemingsbedrijf Rijssemus, alle rechten voorbehouden